/blog

Waar kan je mij voor inhuren?

ondernemen
persoonlijk

Sinds ik weer als zelfstandige aan het werk ben, krijg ik regelmatig de vraag: "Maar wat doe je nou eigenlijk?" Mensen weten vaak wel dat ik "iets" met internet doe, maar wát precies, en waar mijn competenties liggen, dat weten ze vaak niet.

1-op-1 consulting voor online ondernemers

Ik help online ondernemers 1-op-1 met het opstarten en opschalen van hun online business. Denk hierbij aan de registratie van domeinnamen, het inrichten van een hostingpakket en het opzetten van een WordPress of maatwerk site. Eén van de grootste voordelen die ondernemers bij mij ondervinden, is dat ik ze juist daar kan helpen waar het voor veel "zolderkamer-webdesigners" toch allemaal te technisch wordt. Daarnaast werk ik regelmatig buiten de traditionele kantoortijden, wat vooral ideaal is voor ondernemers die 's avonds graag werken, of die in een andere tijdzone zitten.

Ontwikkeling van webapplicaties

Een groot deel van mijn dagelijks werk bestaat uit het bouwen en verder doorontwikkelen van webapplicaties. Dit betreft voor een deel applicaties en diensten die onder de vlag van mijn eigen design & development studio Media Boutique zijn ontwikkeld. Daarnaast bouw ik ook webapplicaties voor klanten. Denk hierbij aan online programma's, community software, maar ook applicaties ter ondersteuning van diverse bedrijfsprocessen.

Design & branding

Op creatief gebied ben ik de afgelopen jaren (helaas) wat minder actief geweest. Veel van het design & branding werk wat ik nog doe beperkt zich tot eigen projecten, en draagt mijn signatuur qua stijl en aanpak.


Samenwerken? Stuur me een mailtje

Copyright © 2022 Arne Hendriksen      English version